Covid-19 maatregelen in de praktijk

Voordat je naar de praktijk komt:

Het is belangrijk dat je alleen komt als je zelf geen symptomen hebt die op Corona zouden kunnen duiden. Dat betekent dat je geen last hebt van: (neus)verkoudheid, hoesten, kuchen of niezen, loopneus, keelpijn, verhoging (=tot 38 graden) of koorts, kortademigheid, hoofdpijn, branderige ogen, reuk- en/of smaakverlies, moeheid, ziek voelen en/of diarree. Bij deze het verzoek om de afspraak alsnog af te zeggen.

De wachtruimte is zo ingericht dat mensen 1,5 meter afstand kunnen houden tot elkaar. Kom bij voorkeur alleen en zo kort mogelijk voor het tijdstip van de behandeling zodat mensen elkaar zo min mogelijk treffen in de wachtkamer.

Voorafgaand aan de behandeling wordt je gevraagd om je handen te wassen en de handen af te drogen met papier of de handgel te gebruiken.

Gelieve een eigen grote badhanddoek mee te nemen.

Zelf werk ik met een mondkapje. Als u zich prettiger voelt door ook een mondkapje te dragen, is dit uiteraard geen probleem. Graag zelfs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *